Известие

Collapse
No announcement yet.

Подобрения и ремонти по Алфа 156 - с цени

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от markonialfa Покажи съобщение
    кажи къде е тази дупка, да внимаваме????????
    Първокласен път София - Ихтиман(върви успоредно на магистралата), между с.Нови Хан и с.Вакарел, държа да кажа, че не Алфата е лимбизе на окачване, а просто в тая дупка колата направо се скрива!!! Сори за спама, но наистина внимавайте там, щото има вече над 50 случая като моя!!!

Comment

• Първоначално публикувано от fein86 Покажи съобщение
      Първокласен път София - Ихтиман(върви успоредно на магистралата), между с.Нови Хан и с.Вакарел, държа да кажа, че не Алфата е лимбизе на окачване, а просто в тая дупка колата направо се скрива!!! Сори за спама, но наистина внимавайте там, щото има вече над 50 случая като моя!!!
      Няма ли все пак някой да викне КАТ, да си свършат работата и да напишат протокол за тази дупка, от там в общината, жалба в прокуратурата и т.н.
      Нека да видим веднъж и да платят тия гадове това безхаберие
      Тоза отсечка, която описваш, е в такова състояние повече от година. Знам я, защото миналата година на един познат му се отваря предния капак, когато влиза в дупката и чупи стъклото, заедно с предницата. Няма КАСКО на колата и е страхлив, поеси всички разходи сам
      sigpic

Comment

• смяна:

ангренажен ремък,канален ремък;ролки-обтягаща,паразитна,алтернаторна;филтри-маслен,въздушен,климатик;масло-selenia Общо 480лв в Автокомерс плюс
        2бр. горни носачи фиорела 204лв от Т&Н кар
        2бр.долни носачи фиорела 418лв от Т&Н кар
        4бр.гуми зимни 500лв
        касетофон pioner deh4000ub 259лв-технополис
        4бр.колонки hertz esk165s 360лв от Авител
        Last edited by stefoo; d.m.y г., 20:17.
        sigpicAlfa Romeo 156 1.8ts-2000г
        Alfa Romeo 156 2.0ts-1998г

Comment

• понеже си нямах работа
          реших да сменя цялата предница на 156понеже се чуваше леко почукване от лявои за да не се занимавам с глупости част по част
          купих горни,долни носачи,биалетки,кормилни накрайници,тампони на стабилизиращата щангадобавих и един термостат с датчиците на края за пари няма да говоря че имам приятел с магазин за авточасти който изнудвам за отстъпки

и накрая друг приятел със сервиз го качи всичко това за 100лв /и на него съм му длъжник вече/
          Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

• колега даи един тел на някое момче от този сервиз и доволен ли си от работата им!!!!

sigpic0887-51-35-09 Todor (Tohata)

Comment

• ремонт

Значи:
              ламбда сонда - 125 лв.
              2 ангренажни ремъка, с ролки и обтегачи, нов термостат, датчик на термостата, още един датчик, датчик на термометър, нов маншон - 320 лв.
              Работа-150 лв, включваща и прочистване на дроселовата клапа и още някои играчки по колата.
              Alfa 156 2.0 - ех,
              Lancia Z 2.0i 147hp - ex,
              Lancia Y 1.4LX 80hp -ex
              Още италианки би било мазохизъм и горене пари на клада.

Comment

• Задни накладки около 70 лева и за труд 45 лв

Не знам що така ама множко ми се стори цената на труда...всичко свърши за има няма половин час и труда се оказа над 50% от цената на накладките!

Ще сменям сервиза
                Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
                140 HP + Chip Tuning -> ex
                Alfa Romeo 159 1,9 JTD SW '2006
                Born to make me happy

Comment

• смениха ми задни и предни накладки, четерите предни маншона за 50 лева труд, нещо са се габаркали с тебе колега
                  sigpic
                  Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

• това е колежка А иначе наистина бая пари са ти взели...смяна на накладки не би трябвало да е повече от 20-25лв..
                    Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• Задните са по кофти за смяна, ама пак е доста.....
                      "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                      F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

• Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
                        това е колежка А иначе наистина бая пари са ти взели...смяна на накладки не би трябвало да е повече от 20-25лв..
                        Стана ми на мен ясно че се гъбаркат с мен,но това ще ми е последното посещение при тях усещам ... когато хората ми казваха да не ходя там поради надутите цени и липсата на качествен персонал,аз все ги защитавах ... но уви явно останалите са били прави ... освен това се оказа че доста момчета от групичката в Ст.Загора имат или севизчета или ще отварят такива или просто разбират,та мисля да ходя при тях и да си плащам на хора на които им пука за колата ми,а не гледат само как да ми вземат паричките ... ноооо не питай старило,а патило е казал народа
                        Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
                        140 HP + Chip Tuning -> ex
                        Alfa Romeo 159 1,9 JTD SW '2006
                        Born to make me happy

Comment

• Днес масло Selenia 20к 5 литра. + маслен филтър FILTRON - 95 лв. Смяна - АЗ.
                          Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

• Първоначално публикувано от Bella Покажи съобщение
                            Стана ми на мен ясно че се гъбаркат с мен,но това ще ми е последното посещение при тях усещам ... когато хората ми казваха да не ходя там поради надутите цени и липсата на качествен персонал,аз все ги защитавах ... но уви явно останалите са били прави ... освен това се оказа че доста момчета от групичката в Ст.Загора имат или севизчета или ще отварят такива или просто разбират,та мисля да ходя при тях и да си плащам на хора на които им пука за колата ми,а не гледат само как да ми вземат паричките ... ноооо не питай старило,а патило е казал народа
                            Еееееееееее,много са паричките......Сигурно си се държала много сериозно. Е усмихни се де....
                            Last edited by krasy k; d.m.y г., 16:34.
                            Alfa 156 1,9 JTD - 02,2000г
                            Avensis 2011 -2.0 D-4D

Comment

• 09.03.2009
                              Мобил 5w40-120лв
                              Въздушен и маслен филтър+труд-40лв

12.03.2009
                              Обтягаща ролка-118лв
                              Паразитна ролка-58лв
                              Ангренажен ремък-48лв
                              труд-30лв
                              Alfa Romeo 146 1.6boxer 103hp метанов инжекцион
                              Alfa Romeo 156 1.8 t.spark 144hp B.R.S gas
                              Оpel Corsa 1.4 90hp 2008-служебната

Comment

• Първоначално публикувано от ivanovbs Покажи съобщение
                                156 2.0 ТС Селеспийд 155к.с. 2000та година ...хах да не пиша с цени ли .. гледай кво праим ..
                                Ремъци ролки филтри (въздушен,маслен купе ... последно уж нямало на скоростната кутия ..) .. та маслото на двигателя Игат 10/40 .. мноооо убаво било .. да видим .. аз ве4е се съмнявам щото тоя поморийски бек само дето го хвалят ... та за вси4ко тва 700 лева .. аиде 683 лв ако треба да съм то4ен .. колата седя 27 4аса там .. надявам се да не е сменил нещо щото голем проблем ще му направя .. ако се сеща Радо за кво му говоря ... та .. 700 лева ремъка бил много хубав .. ролките били с лагаери Ина ли кви били и те много добри .. аз имах проблем след сервизирането му ... Колата запо4на да гасне няколко пъти ,както съм писал в други постове .. селеспийда отка4и .. сменяше бавно скоростите форсираяше имах колебания на обороти .. При друг познат (нов сервиз със стари майстори до Долно Езерово) ми оправиха проблемите за 15 мин .. просто из4истиха грешките които имах .. а те бяха от свалянето на акумулатора от Радо в Поморие .. Много надежди имах за тоя измекяр ,но съм тотално разо4арован и меко казано бесен .. Ама нали сме ве4е европейци нема ходим се правим на селяни .. да си ги хар4и с кеф парите то господ гледа .. а аз не забравям! Маслата на скоростаната кутия било пак Игат 10/60 ли кво каза .. за селеспийд ... да се моли да не е направил само някой гаф с маслото щото нема да има възможност да се порадва на сервиза ..
                                Кофти работа колега.Ходих там и съм доволен познавам и други които са доволни от този сервиз.Съжалявам че така се е получило.Между другото като купих моята кола сменях и аз всичко цената беше горе доло същата само че при представителя в комлука до Алианс.
                                алфа 156 1.8тс16v

Comment

Working...
                                X